dames- en herenvak

header2

Deze training is bedoeld voor ervaren cursisten die vaktechnisch het dames- en herenvak in de salon toepassen. Bij deze training gaat u veel zelfstandig aan het werk en wordt u individueel begeleidt door onze ervaren trainers. Tijdens deze training wordt er extra aandacht besteed aan de verschillende effilatietechnieken (schaar en mes). Na de training wordt er van u verwacht, dat u technisch en creatief inzicht bezit om een verantwoorde coupe te maken.

Bij de trainingen worden er korte demo’s gegeven en vervolgens gaat u zelf aan de slag. Voor de trainingen dient u zelf voor een model, producten en materialen te zorgen met een uitzondering van de training voor praktijkopleiders. Om een maximaal rendement uit de trainingen te halen worden er minimaal 6 en maximaal 12 cursisten ingeschreven. Wanneer er bij een training 8 personen (of meer) zijn ingeschreven, wordt er getraind met 2 trainers. Bij alle trainingen wordt een boek geleverd met leuke en creatieve kniptechnieken of een een hand-out. Bij de trainingen wordt tijdens de pauze voor koffie en thee gezorgd en tussen de middag krijgt u een lunch.

Op dit moment hebben we nog geen vaste data ingepland staan voor deze training. Schrijft u zich in, dan zullen wij contact met u opnemen, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U krijgt dan gelijk te horen wat het programma van die dag is en alle informatie omtrent de modellen.

Prijs: 195 euro inclusief hand-out, lunch en certificaat.
Lunch voor je model(len) kun je bijbestellen voor €8,- p.p. op het inschrijfformulier.
Locatie: Burgemeester Winklerplein 14A, 3362 AA te Sliedrecht.
Duur: 10.00-15.30 uur

Heeft u vragen over de inhoud van onze trainingen, wilt u met een grote of juist kleine groep komen, wilt u dat wij op locatie komen of wilt u een training op maat, dan is dit allemaal bespreekbaar. Bel daarom met ons telefonisch spreekuur op woensdagmorgen en donderdagmorgen van 10.00-11.00 uur (0184767299 of mail kantoor@salonmodern.nl).

Inschrijven
Bezig met versturen

Comments are closed.